OVER DE DRENTSE HOFDAMES

De Drentse Hofdamesbegeleiding en gezelschap op maat

'Wij zijn De Drentse Hofdames'

 

Opgericht door de zussen Saskia Hofman en Linda Hofman vanuit de ambitie een bedrijf op te zetten

met een groot maatschappelijke betrokkenheid ten behoeve van ouderen of andere zorgbehoevenden.             

Wij werken al lange tijd samen en vinden ”De Drentse Hofdames’’ een erg toepasselijke naam omdat wij uit Drente komen, een tweeling zijn en beide Hofman heten.

 

Indien u gebruik wilt maken van de zorgdiensten van de Drentse Hofdames in Emmen, kunt u contact opnemen met Saskia Hofman of Linda Hofman. Wij maken graag een afspraak met u voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis. In dit gesprek leggen wij uit hoe wij werken. Ook willen wij weten wie u bent, wat uw specifieke zorgvraag is en wat u belangrijk vindt.


Wij bezitten de kwaliteit om goed te luisteren en om echte aandacht te geven om zo een relatie op te bouwen. Hierdoor wordt de begeleiding voor iedere cliënt persoonlijk met als uitgangspunt dat de dat mensen die ervan afhankelijk zijn zichzelf kunnen zijn en blijven. Dit geeft kleur aan de dag van de cliënt. Wij kijken zorgvuldig naar de situatie en interesses van de zorgbehoevende en passen de begeleiding op maat aan. Ook het ontlasten van partner en of andere naasten is voor De Drentse Hofdames een belangrijke doelstelling.


Als er een klik is, spreekt u in onderling overleg de zorgwerkzaamheden, frequentie en tijden met ons af. Deze afspraken zullen in een persoonlijk plan worden vastgelegd. Voor de kosten maken wij een persoonlijk voorstel. De kosten van de begeleiding kunnen particulier, geheel of gedeeltelijk vanuit een PGB (Persoonsgebonden Budget) of vanuit de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) worden voldaan. Wij zijn beide in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

       

'Een onvergetelijke dag met een gouden randje’

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren