Wat we voor u kunnen betekenen

Wat we voor u kunnen betekenen

Saskia: “We hebben dienstbaarheid en respect hoog in het vaandel staan: daarom zijn we uw vertrouwenspersoon en oordelen wij niet. Middels dit artikel vertellen we u graag wat we voor u kunnen betekenen.”

Ondersteuning, begeleiding en gezelschap op maat

We bieden individuele ondersteuning, begeleiding en gezelschap op maat aan. Dit is voor jongeren, ouderen, alleenstaanden en gezinnen. Dit kan eventueel worden vergoed vanuit de zorgverzekering vanuit het PGB of particulier. Ook ondersteunen we u met uw hulpvraag of uw ouders.

Dagelijkse structuur

Met structuur weet uw lichaam waar het aan toe is en dit resulteert in een gevoel van veiligheid en rust. Daarom bespreken we van tevoren waar uw interesses liggen en wat uw wensen zijn om tot een zorgplan te komen. We gaan dan samen aan de slag om hier structuur in aan brengen zodat u uw dag op een fijne dag kunt besteden. Verder helpen we graag bij de dagelijkse, zoals: agendabeheer, post, administratie en zakelijke activiteiten.

Samen ondernemen we leuke activiteiten

Het plannen, stimuleren en ondernemen van activiteiten staat bij ons centraal. Houd u van gezellige gesprekken, winkelen of juist lekker samen wandelen in de natuur? Of wilt u spontaan iets ondernemen met ons? U beslist.

Mocht u zelf nog geen idee hebben, dan vinden we het leuk om dit voor te stellen:

  • Koffiedrinken
  • Familie bezoeken
  • Theater- of museumbezoek
  • Sportieve activiteit
  • Boswandeling
  • Koken
  • Boodschappen doen
  • Goede gesprekken voeren